Overklighetens känslor

Livet når en botten.
Så är det, för vissa.
Är det ett tecken på svaghet månntro?
Eller ett tecken på en lägre klass?
När saker inte längre är som de var, eller som de borde, vill man..
... lägga sej ner, dra täcket över huvudet
... gå in i en varm dusch och aldrig gå ut igen

Det är min hypotes
Nej, för sköven,

det är sommarlov.
Utan hypoteser och negativa tankar

(det är ju så det ska vara, inte sant?)



































"fed up with beeing nice"

Kommentarer
Postat av: Karolina

Nääe, nu ska jag säga dig Amanda - min Frankrike älskande kompanjon, att jag bara inte orkar stanna kvar i Sverige längre ! ( Finns väl inget att klaga på i Sverige men det är inte detsamma ) Hade jag fått göra precis som jag ville skulle jag åka till France redan imorgon och stanna där till jag bara inte orkar mer !

Postat av: Karolina

Jaa, när man tänker tillbaka visst maten var inte den bästa men på något sätt kan man nog lära sig älska den ! Jag håller med dig, till stor del är det kanske personerna man saknar men Frankrike är ändå Frankrike, och allt där är bara underbart ! Om jag har tur kanske jag bara behöver hålla mig fram till jul för att få komma dit igen . Men du vet ju att det inte är långt kvar, annars ska jag ju dit i april ( hoppas jag ) ! Nä, det är sjukt vara man kan vara besatt !

2007-08-06 @ 12:32:27
URL: http://kapsylen.blogg.se
Postat av: Karolina

Ja, helt seriöst, jag vill ner i vinter ! Men det var en svår fråga, Paris är ju Paris och jag älskar Paris, men i Lons känner men ju fler människor och man har det närmare till kompisarna och de saknar jag ju som en tok . Men det spelar ingen större roll, Frankrike är alltid Frankrike men om jag ska välja så åker helst till Lons fast ursch va jag gillar Paris !

2007-08-07 @ 22:55:33
URL: http://kapsylen.blogg.se
Postat av: Karolina .

Men shit, det är ju helt sanslöst billigt !! Jag tycker på fullaste allvar att vi ska åka ner, om du vill åka ner med oss så klart och om det är okej för våra vänner i France . Men från min sida finns inget hinder ! Åh, jag vill så gärna uppleva France på vintern <3

2007-08-09 @ 20:22:43
URL: http://kapsylen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback