Tillbaka till högstadiet, där jag och Johanna hade det mindre än problemfritt


image274


Efter att jag var hemma igår känner jag ett skarpt behov av att gå ut, och nästa stopp blir väl nyår. Nyår med min alldeles för kära och goa Johanna. Ja, vad vi hade det problemfritt under högstadiet. Med allt, de va tider det. "En tååååår..."  Nej, det är så att jag riktigt längtar tillbaka. Ja, för där stod vi på scenen på avslutningen och sjöng vår (patetiska?) hemmagjorda låt. Hehe, men de va de värt så här i efterhand. Men åh,  folk som klagar på högstadiet kan slänga sig i väggen. Käre Frans, tiden går lika fort som sekundvisaren, tro det eller ej..

Men ja, nyår med Johanna, kan de bli bättre? (ja, om Sandra är där) Men, vi ska ringa, och på de sättet fira nyår två gånger. Smartheten är så stor hos oss!

Nej, jag borde väl ta lite mer julmust, så att den inte blir gammal. (ingen risk om jag finns i huset, men ändå...)

Krossat hjärta på jul

Julafton.
Varför är denna julen som inget annat?
Hum, je sais.
Attsingen.

125621-272

Ja, kära nån, vi hade en rolig dag den dagen. När bussen rullade till götet, vi letade efter fotografen, och hittade gjorde vi. Efter en snabb lunch på McDonalds som faktiskt inte var nån lunch va vi smått.. hungriga.


Näe, nu har jag bytt favoritlåt igen. Till nån som inte alls är min stil. Oo, så pinsamt.
Om du skulle kunna ändra en sak i ditt liv,
skulle du göra det?
Skulle det då få dig att må bättre?
Eller skulle det krossa ditt hjärta?

Eller skulle det krossa någon annans hjärta?Jag avskyr djupa saker. Bara för att jag helt plötsligt kan relatera... Nej, inte vad det handlar om.
Men nej, jag har inte korssat hjärta på jul (se rubrik) Det jag syftar på är alla krossade pepparkakshjärtan på Willys personalrum. Jo, men ja!


Och jag längtar extremt till Norge!
Fy farao vad kul det ska bli.
Och sen fram till våren Grekland.
Det kan för tillfället inte bli bättre :)

2,5 deciliter blod fattigare

Och det borde ha varit fyra och en halv. Men efter att mitt huvud helt plötsligt kändes väldigt tungt och tomt, och ögonen inte länngre såg så mycke, fick hon avbryta tappningen. Attsingen! Och så la hon på en pappersbit. "Det brukar inte blöda så mycket efteråt"  Nähä, säger du det. När Johanna helt plötsligt säger oj vad det blöder, och jag helt plötsligt blir alldeles varm om den andra handen ja tryckte med,  ins¨g jag att de visst blöder. Mycket. Ner på golvet droppade det, men de va de värt!

Och Johanna, jag är stolt över dej.
Sandra med, vårt moraliska stöd.

Länge leve blodgivning!

Misslyckat utekväll men mysig natt med Johanna

Nu är det sista Lusseframträdandet gjort. Snyft, mina fina flickor!


Efter  en jobbdag igår från 12 till 21 bestämde vi oss för att dra oss utåt någon stans. Och jag kan inte säga att de va direkt lyckat, nej minsann. Inte för fem öre. Det enda som var roligt egentligen var när jag och Johanna satt i vid ett bord på ett visst (inte alltför kul) uteställe och skrockade åt två allt för fulla killar som försökte sej på något. Haha, men nej tack, vi avstod :D Eller borde vi tagit tillfället i akt?! Mja, de e frågan.

Hemfärden blev sen, Vi tre rullade bilen mot Skene, och Johanna och jag kröp ner i våra fantastiskt snyggt bäddade sängar.. Eller ja... Snark! Klockan ringde och jag var tvungen att bege med till det förbenade jobbet. Mycket folk och allmän trötthet går inte ihop kan jag meddela.

Hemkommen var jag vid 3tiden, och jag fattar inte vad jag tänkte på när ja började baka praliner. 3 timmar senare stod dom iallafall klara. Men fy farao, trött är man på det i slutet. Speciellt när  man står ensam i köket utan något som helst sällskap förutom radion! Buhuu, men ja överlevde!
Och snart bär de av till fjällen!
För sköven vad fort det gått sedan vi bokade.
Men oj, jag hoppas de blir kul.
Och blir inte själva skidåkningen kul, kommer vi allt att skratta åt varandras snygga stilar. Men, någon måste stå för underhållningen, och jag har en liten känsla av att de kommer vara vi som bor i fyrarummet :P Aja, vi bjussar på de.


image271
Det var på den tiden man hade kort hår,
och helt plötsligt fick jag ett sug av att ta fram saxen!If you just realize what I just realized!

Ljusstudering på Lucia

Den trettonde.
Lucia, åh vad härligt.

efter ett totalt misslyckat biologiprov (och när ja säger totalt menar jag också totalt) sprang vi flickor till asbbergssalen. Magnus hände på och berättade med största allvar för dom andra att nu skulle här minsann studeras ljus i assbergssalen. Och dit gick dom. och där fanns vi. Någon skönsång som Kajsa läste var de väl knappst inte. Det enda som egentligen var fint var när Johannax2 spelade tvärflöjt.. Haha, men de va ganska så kul iallafall.. Eller ja.. Gott, för fika blev det. Ja, och mängder av fika, eftersom vi var tvungna att kompensera för vår förärliga sång. Men, de kunde väl vart värre. Folk hade kunnat helt vägra att sjunga!

Och ikväll bär det av till Kinna kyrka, eftersom jag ska kolla in Johanna och Sandra. (i kyrkan! ja) Smått mysigt, ja gillar lucia!

Nej, nu tänker ja värma vetekudden.
Värme är inget som riktigt stannar i mej.
Hmpf!

Rumpor på kudden, (helt) okej

Jahapp, för blodgruppen är minsann vad vi är. Projektarbetet rullar framåt, och är det något vi är bra på i detta arbete är det att ragga journalister. Vi kommer bli kända, eller inte... Bara lite.. Haha, men vi har de skoj iallafall..

Dock kom Andreas och störde i morse här när vi skulle planera vårt repotage! Och han satt på min kudde! Snyft. Där går gränsen.. Haha... Fast okej, det är okej när de e andreas! (lite iaf)
Och nej, min skräck för att folk ska sitta på mina kuddar har gått över.
Ganska mycket.
Helt.
Säkert.


No right at all

125621-184

Like they have any right at all to criticize


Snygga? Nja... Inte efter Monkan-stegen

Oj.
Fy farao vad trött jag är. Allt började...

...i törsdags då jag vid niotiden åkte till Ulle. Sova tidigt var det, eftersom klokcan skulle ringa närmare halv fem på morgonen. Och lampan släcktes. Men bara för att den gjorde det vid halv elva tiden, betyder inte det att kvällen var slut. Någon timmes djupt filosoferande och duskiterande och x antal toabesök senare, insåg vi att vi borde sova. Och morgonen efter, upp tidigt och iväg mot stora holm. Gasa, bromsa, gasa, bromsa.

Och så här har hela helgen vart. I säng sent, upp tidigt.
Ja, lördagen tillbringades först på jobbet och sedan ut. Mot sandra, och där hade vi de ganska så lugn (?) och trevligt. Go girl dånade och jag undrar minsann vad grannarna tyckte. Eller farföräldrarna.... :P

125621-269125621-268125621-267

Att klaga på att vi inte va snygga vore elakt. Haha. Nja... kanske inte, efter x antal leroy-steg och Monkan-steg såg vi nog ganska fula ut... :P Meeen, någon måste bjuda på underhållningen.


Nej, pinaot hägrar.