Här, nu i Frankrike

Da sitter jag här i Frankrike, och inte i mitt kära Sverige...
Inte nog med att mat och allt är annorlunda, även detta tangentbord är annorlunda, vilket medför (uttryck fran Rune) att allt tar 4 ganger sa lang tid att skriva...

Flygningen igar gick vùldigt bra maste jag säga. Fast första flygningen var värst. Jag antar att det berodde pa att jag fick sitte bredvid en gubbe som bara gjorde massa konstiga lljud hela tiden, hel knasigt...
Sedan skulle jag da ta bussen in till Lyon:: Det var ,insann inte det lättaste: Inte nog med att man var tvungen att betala bussen med jämna pengar och jag inte hittade nagon växlingsautomat; pratade inte busschauffören egnelska: Men till slut satt jag iallafall pa bussen pa väg mot Lyon.

Väl i Lyon mötte Raphaels bror mig, tillsammans med hans kompis; och där började ocksa det evinnerliga pussandet... jag tror seriöst att jag har pussat halva staden;; och d¨r blev de dricka, och sedan akte jag t^get till Lons... Och d¨r var min korre, och de första han gjorde (förutom pussandet) var att dra med mig till husets övervaning, d¨r hans band skulle repetera inför kvällen: och duktiga var dom iallafall..

Senare efter repetitionen gick jqg med en annan Raphael och n^gon vid namn Pierre, in till staden. Ater igen en massa dricka och nusiklyssnande. Efter detta gick Pierre ivùg en stund och Raphael och jqg, tro det eller ej, gick för att drickq nagot:: :p Provade nagon slags drink, dock var den inte min favorit...

Och kvällen bjöd pa musik hela kvällen, eftersom de va nagon slags musiknatt. Där gick vi runt pa staden, och nagra ganger tappade jag bort mej.. haha, de va tur att de fanns ganska manga man hade hälsat pa under kvällen som kunde hjälpa mej tillbaka igen.. hehe..
Kvällen  avslutades med ân fest, och sedan lite bad i hans bubbelbad :D

Ocg dagen idag började med att massa folk fran gardagen plingade pa dörren och pussandet satte ater igang. och folket är fortfarande här sa jag kanske bör ga och socialisera mej nu..

Hoppas allt är bra hemma i Sverige pa lidsommar, sa ska jag snart uppdatera mej igan..


Puss puss; eller ska jag säga bis

Kommentarer
Postat av: sofie...

ja, jag lovade ju att kommentera varenda inlägg, så jag får väl börja nu då.. hehe.... hoppas att allt är bra i frankrike, och att djungelvrålen smakade :P Du skall veta att jag saknar dig härhemma, speciellt så här på sommarlovet :( men ha det allra allra bäst!
du är underbar, À bientôt!
Tu me manques!

2007-06-23 @ 15:52:18
Postat av: Johanna

ååhhh, Amanda vad jag saknar dig!!!!!!! Jag önskar att jag var där med dig... Men jag hoppas att allt är bra och jag väntar mig en detaljerad redogörelse av resan när du kommer hem =)
pussar och kramar

2007-06-24 @ 11:00:33
Postat av: K

va kul !! ja vi ses ju snart som sagt ^^

Postat av: Jag själv (amanda)

Amanda, hoppas att allt är braaa. Tack f¨r alla fina meddelanden, de e sa man nästan grater n¨r man far höra nagot fran er... puuuuuuss

2007-06-24 @ 15:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback