Jaja...

Ja, jag lyckades planera in ännu fler saker i helgen.
Det blev även några trippar på catwalken inför nästa helg. :P
Öva, öva, det var vad vi gjorde.

Åh, hela dagen är bara pluggande.
Men, vad gör man inte för sina kära mvg?!
(höm, livet går under)

Your Simbaaa

Sedan funderade jag lite mer på det.
Och faktum är att de du gör, gör du för att du VILL det
För jag vet mer än du tror....


Dagens dag var en ganska konstig dag. För på något sätt blir min och Sandras humor bara värre och värre. Fast, nu brjar till och med Johanna smple åt våra skämt.. Behöver jag säga mer än... SIMBAVi kom inte så långt när vi funderade.
Det enda var väl egentligen att
BF är Barn utan Framtid och
NV är Nördarnas Värld..
Typ.
Jag tror att jag råkat planera lite för mycket i helgen. Shiiiiiit
      Fredaaag
   - Göra dans
   - KU
      Lördag
   -
Gå igenom dans
   - Träffa Ulrika, Rickard och Andreas
   - Åka in till göteborg och träna i tre timmar avec Roman
   - Åka till Örby och va med på Dagen
     Söndag
   - Träffa se-personer-ovan
   - Kyrkan
   - PLUGGHELG

Ursäkta mej, men vad tänker jag med? Saken är den att på lördagen har jag lyckats boka in tre saker SAMTIDIGT! Försök med de du...


Seriöst, hur svårt kan det vara att bara sluta tänka på skolan?
Kanske lika svårt som... att få plats med en stjärna i ett öga

Jag är ledsen för er skull. Ni som använder raggningsrepliken
"Vem tog ner stjärnorna och la dom i dina ögon?"
Jag spräckte visst hål på den.

(Enligt teorin skulle en stjärna aldrig få plats i ditt öga. Dessutom kan egentligen inte en stjärna falla elelr tas ner på jorden, då den egentligen bara går igenom olika faser, tills den dör då väteförrådet börjar ta slut och det inte längre råder isostasi. En explosion inåt sker, och den har nu blivit en vit dvärg. Stjärnfall, som vi egentligen bara kallar dom, och som inte ens kan inträffa, är meteorer inne i vår atmosfär, som eventuellt blir meteoriter. Eller.. ja. Därför är de omöjligt för en stjärna att placeras i ditt eller mitt öga.)

image51

Ja, kära nån. Man kanske bara skulle bege sej bort för ett tag. Typ, flyga. För de e härligt tycker jag. Är inte halva nöjet med en resa flygresan, och alla dötid på flygplatsen?! underbaart.(varje gång jag skriver underbaart tänker jag på peneplan)


To Johanna with love
From your Simba


Kör i vind Johanna

Däät stinkäa
Snaaaart kommer dom.
Ååå, så nervöst.


(men de e lätt för Johanna. Sätt honom på en äng, lägg ut lite havre, och gå sen själv och lägg dej..)


Jag undrar jag..

Jag undrar hur lång en rubrik kan vara, för att den fortfarande ska kallas rubrik...

Jag och Sandra har ett mycke givande samtalsämne på fysiklektionerna. Jag undrar om Johanna uppskattar dom?! :P Fast faktum är att hon på flera plan instämmer.. :P


Och en luciakväll med tjejerna är avslutad igen. Fy va kul de va...
125621-48
Emma - Pippi
Cecilia - Skönheten
Sara - en fjärdedel ur ABBA
Frida - Mary (den där)
Carro - Amanda  (egentligen en viss Dee)
Amanda - Carro (egentligen en viss Dee)Riktigt kul iallafall.

Och för en gång skull vann vi lite med, på våra 16 trisslotter.
Jag antar att Emma nummer 2 är väldans stolt.
(okej, de va bara 175 kronor...)
Meeen, små smulor är också bröd.

125621-50


Det där om att dajmånds (läs diamanter) är en tjejs bästa vän, är nog mer sanning än många vill tro.  Jag ansluter mej iallafall till skaran som älskar juveler.
Därför ska jag skaffa en rik man. Närmare bestämt David Beckham, om man ska tro på Ulrika. :P Ja, hon fick nämligen telepatiska (heter de så?) budskap idag, om att han är min framtida man.. Hehe.

Och jag och Johanna P har tänkt att bli drottningar bara för att kungen ska bli glad.
Misstolka rätt.
Att våga

Att inte våga

Att våga

Att inte våga

Att våga köpa jeans med hög midja

Att inte våga köpa jeans med hög midja

Att våga köpa jeans med hög midja


Jag, Johanna och Sandra mätte idag v¨ra handleder. Och vi kom fram till att dom är precis lika stora! Wooow, de ska vi aldrig glömma... :P125621-49


Jag funderar seriöst på att alltid gå med 
   - röda naglar
   - skor med öppen tå
   - skärp i midjan
   - extrema lockar
   - massa smycken


Fast det är nog inte riktigt jag. Men för en kväll är det helt okej!Nej, kladdkakan väntar på meeeej...
Äh, skit också.
De där om att stoppa chokladberoendet får jag börja jobba på en annan dag...

Hallahalla!

Nu är våren äntligen här, helt helt underbart!
Fy vad härligt, satt ute och åt efter skolan.

125621-41Och nu börjar jag och Sandra att förstå varför så många barn blir till på våren. :PFör det är så mycke härligt som hör till våren. Bara vetskapen om att det snart är sommar är helt helt underbar. Dessutom kan man äntligen slänga av sej sin vinterjacka och bara ha en kofta eller nåt. De e faktiskt också ganska härligt måste jag säga. Och att äntligen kunna ha vårskor, istället för klumpiga vinterskor. (dessutom är dom mycke billigare än vinterskor.) Ja, jag måste säga att det minsann är härligt. Ja, jag tycker minsann om våren. Dessutom är de så ljust och fint ute. :) Och som den verkliga naturare jag är, var jag bara tvungen att gå ut och beundra fåglarna, och blommorna och alla underbara kryp! (sant att säga, jag avskyr kryp)125621-43


Faktum är att jag först gjorde bliderna svartvita. Men sen började jag tänka. (åh, andra gången för dagen) Och då kom jag på att en sak som jag älskar med våren är ju alla färger. Så de blev liksom lite fel där, om du förstår.

Och snart kommer Hästen. (le Cheval) Jag och Sandra har kommit på sååå många sätt att underhålla honom på (misstolka rätt tack) men JOhanna säger nej tack till alla. Och vi kan då inte förstå varför?! Jag menar, skulle han tacka nej till en romantisk picknick, med mej och sandra som uppassare, johanna som dejt och en lapp med voulez-vous....? Nej, jag tror inte de. Men johanna blir då aldrig nöjd. :P


Ja, innan Ulrika hinner säga nåt ska jag byta överkast.
Annars lär jag få höra de i både år och dagar. :P
Fysikprov. Och alltför ofta funderar jag på vad jag ska ha allt till. Jag menar, de känns faktiskt ganska meningslöst ibland. JA, ganska ofta. De va som idga på svenskan. Jag tror att vår grupp sunkade ihop totalt. För två veckor sedan va vi faktiskt ganska positiva, men idag insåg vi fakta. Vi insåg hur mycke vi har. Och de verkar hålla i sej till.. hm.. vecka.. sommarlovet! Sjukt. men vad gör man inte för att lära sej saker om naturen, och fysikens lagar?! (A)En planering till har skett idag. Upplysningsgruppen ska träffas hemma hos mej om .. nån vecka. På lördagen. Jag undrar huir det ska gå. Jag undrar om vi får något gjort. Jo, men med Ulrika går det mesta.Jag tror att Karin hade gjort något med håret idag.
För det va sååå fint
Jag tror jag glömde säga de

Nu känner jag de. Armarna växer. Jag har träningsverk. Musiken har vi fått. Nu ska vi bara träna, träna och träna. Gud, det är jobbigt! Bra att jag inte är ensam då.

Oj, jag ser i kors.


Mitt självförtroende är knäckt efter dagens armbrytning med Ulrika. Shit, hon har muskler som.. Jag vet inte vad. Ändå syns det ju inte. Ändå tränar hon inte! Haha, livet kan minsann vara orättvist ibland. Åh, Jag ska nog ha Ulrika som personlig tränare tror jag.


125621-47Tänk egentligen att få vara kisse. Att kunna klättra jättehögt upp i massa träd, och bara kunna kolla ner på våren. De hade vart ganska härligt ändå. Fast lite skärmmande.  För om man tänker lite.

En katt är ganske 3 decimeter hög. Och den kan ju klättra ganska högt. Men denna kissen va tre meter upp, Vilket betyder att den är tio gånger sin egen höjd upp.
Och jag. Jag är ju 170 decimeter. De betyder att jag borde kunna klättra 17 meter upp, och sitta där och titta ut.. Men jag kan meddela, att jag absolut inte kan de.

Men fu, vad är detta? Blir man influerad av sitt program eller inte?

Jo de blir man, Barn Utan Framtid


Åh, tänk om man kunde gå på molnen. Jag tror att de hade vart ganska så härligt. Sådär fluffigt härligt. Ja, de tror jag minsann. Typ, som att gå på sockervadd. Fast inte lika kladdigt. Och så tror jag inte att moln fastnar i håret heller, som sockervadd gör.125621-44


Och snart kommer pippisarna med. Pippirna. Pippina. FÅGLARNA!
Ja, alltså dom små. De är ganska så mysigt att höra småfågelkvitter när man ligger ute under trädet. Det gillar jag.


Oj, vad de blev en massa bilder i dag.
Men våren gör mej inte bara glad. Den gör mej pratig med. :P
Och sådär.. Den gör mej sådär jag-vill-bara-ut-i-solenNäe, kanske skulle man ta och gå ut lite?! De va en mycket bra ide, om jag får säga de själv.
livet är härligt

Vill ha

Vill ha...
http://www.dresses.com/evening3.html

http://www.dresses.com/cocktail9.html
http://www.dresses.com/cocktail13.html


Sånt här är illa.. Man kollar runt, och vips dyker hur många snygga klänningar som helst upp.. grr... Längtar till att få åka och handla.. Har kollat in världens snyggaste klänning! Dock var den inte i min prisklass! Men, varför följa den?

Att
Att sluta med sitt chokladberoende är
Är svårare än jag trodde
Varför
Varför ska jag vara drabbad?
Om det är nån som vill skänka mej ett mönster, tar jag emot det med öppna armar!Då bär det kanske av mot Taize i sommar med Hanna med flera. :P fy va kul de blir isf. Jag vill inte jobba  sommar. Eller, jo. Men jag vill ha sommarlov!
Min dag har vart såååå givande

Music

Varför drabbar de alltid mej och Johanna? Varenda gång nån har uppvärmninsprogram med vår slags musik, vill vi bara dansa loss... åå,  de e samma sak som när ett kakmonster blir inlåst utan kakor liksom.. öö.  Men typ så iallafall.

Och lilla kicki. :P hehe. du vet, arabesque är ett balettsteg. :P


Kom nyss hem. Vart hos kantorn. Jojo, och han galer som en... näktergal!

Oj, för övrigt. De va riktigt skoj igår! Och vilken sallad sen. :P Tänk, vilka dolda talanger alla har. Tyvärr var min dolda talang inte så fascinerande som dom andras. Menmen, vad ska man göra? :P Vi hade fruktansvärt kul iallafall.... Men, vilket kort, de va nog de värsta jag sett.... :P


Brum.. snart ska jag ta bilen och åka min väg.
Bye

Din önskan är min lag

Jaja, Kikkis/Kristinas,Kickis (Hur sköven ska man stava de?) önskan är min lag.

Tio första
Första bästa kompis: Om man bortser från Elefanten, skulle jag väl säga Sofie

Första bil: Ja, vi hade ju faktiskt en trampebil, en röd sådan. Men jag vet inte om de räknas. I annat fall är de grisbilen som skapades på tekniken!

Första kärlek: Första kärlek.. Definition, tack

Första husdjur: Hm, ja, de va väl Putte. En liten fågel som inte va så näll. Eller, den lämnade spår på folks axlar (ja, ni fattar va?), och vägrade att smita in i buren igen. Den ville vara kvar och flyga i vardagsrummet..

Första semester: Mitt minne är bra men kort

Första jobb: De måste ha vart den förbenade direktreklamen.. Nejnej! de va ju säljande av GT...

Första köpta skiva: Skulle anta att de va typ.. Ljuva 60tal elelr nåt. :P

Första riktiga kärlek: Varför ska den här frågan va med?

Första piercing: Jag trorinte de räknas med hål i öronen. Därför överäger ja att ta bort denna fråga..

Första konsert: Se föregående svar

Nio senaste:
Senaste alkoholdrycken: Höm.. Jadu, frågan är.

Senaste bilfärd: Som sagt minnet är bra men kort

Senaste filmen du såg: Måste vara bakom häcken.. :P

Senaste ringda telefonsamtal: Hanna, för att dubbelkolla om 1: hon hade träningsverk  2:vilket steg som kom efter arabesquen

Senaste bubbelbadet: Räknas inte vanligt badkar, som har bubblor i då..?!

senaste spelade cd: Va heter den.. åå.. Gamla franska låta från, jag-vet-inte-när

Senaste kyss: Shhhhh...

Senaste gången du grät: Om. Om man räknar tårar som komemr av blåsten när man cyklar, va de igår

Senaste måltiden: Frukost. Macka och te!

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Öö, dejtat. De skulle jag inte säga

Blivit kär vid första ögonkastet: Nej, absolut inte

Fastnat med blicken i någons urringning?: Haha, nej inte direkt. Tror att denna fråga egentligen är mer tillägnad en kille, eftersom de e mer främmande för dom. :P

Fått ditt hjärta krossat: Ja, och nej. Eller, på vis då?

Sagt att du älskar någon utan att mena det: Med ironi, japp. Utan.. ööö. neee..

Haft ett one night stand: Jajemen, varje kväll!

Busringt till någon: SKulle någon så hederlig som jag göra de? (A)

Sex saker du gjort idag:
1. Ätit frukost
2. Tvättat håret
3. Använt Colgate
4. Tagit på mej mina underbara myskläder
5. Drömt
6. Och funderat på livet

Fyra personer du kan berätta allt för:
Allt för. Kan man verkligen de? Hm, jaja. Bara för att svara på frågan blir de väl Johanna, Sofie, Ulrika och Karin

Tre val:
Blått eller rött? Om man blandar dom blir de ju lila, så båda :D
Sommar eller vinter? De va en dum fråga
Choklad eller chips? De va också en dum fråga, med ett självklart svar. CHoklad

Två saker att göra innan du dör:
1. Okej, jag ska stoppa mitt chokladberoende
2. Skaffa hus i varberg

En sak du ångrar:
Att jag lät mamma slänga Elefanten! Buhuuuu

Fyra personer som du vill ska göra samma blogginlägg:
Fyra personer. Tja, de hade väl vart trevligt om.. öö.. typ.. många gjorde de. :P


Jag har blivit rik

Jag har blivit en erfarenhet rikare. Inte bara jag förresten. :P Jag ahr pratat intressant frånvaro med läraren. "Jaha, Amanda. DU har varit borta 3 engelskalektioner av 14...Vad har du att säga?" Öhh, 3?"
Okej, jag var inte värst. "hur förklarar du att du är borta måndgara onsdoagar och fredagar?" "tja... de är väl då jag inte mår bra..."  Menmen, allt kan faktiskt tolkas som erfarenheter av alla dess slag. Om annat blev jag iallafall kändis, eftersom alla i klassen stod och tog kort på mej med flera utanför.. hehe. Kanske för att vi annars alltid är så skötsamma?! (A)Jag har nog förstört mina fötter tror jag. För dom är inte sej lika. Och har inte varit de på dom senaste två åren förresten. Aj då. Och ajg har träningsväääärk. Nu liksom! När man har tränat lände. De va den där Romans fel. Undrar om man stavar de så.

Jag är ganska sugen på att ta fram symaskinen och sy nåt. Enda problemet är kanske att jag inte vet vad jag ska sy. För övrigt, tänk att få 25000 till en shoppingrunda i London. De hade faktiskt vart gsnaka kul. Problemet är kanske att, ja, pengarna hade tagit slut fort.
Och jag hejar på The Ark. Inte bara för att låten va bra, utan för att Ola hade så grymt snygga kläder. Ja, ni får säga vad ni vill, men jag älskar hans byxor!
KU, eller Johanna?
KU, eller Johanna?
KU, eller Johanna?
Johanna!
Det är ingen KUdag för mej idag.Det står en gubbe och flinar åt mej. "You have mail, sir!" Thank you...


I said burn, i'ts hot in here.
Oj, vad bara vi är på att komma ihåg texter.
Det skulle snarare vara
I said brrr, its cold in here.
Åter dans igen. Grymt kul. Men ganska så jobbigt. Mycket så jobbigt. Jag har bränt upp fötterna. Aouch!Jochanna! Kåmerr do?
Jaaa, ja kåmerr, vanta

Gdjinka

Ojoj!
De va nog de roligaste...
Redan en halvtimme föäre klass så kommer han, nästan så man inte kan fatta de. :P
Och så hade vi sedan klass, de e ju grymt!
Hur ofta får man chans att ha privatlektion för någon sådan?!
Ojoj, de blir nog bra de här.
Oj vad kul de är.
Oj, vilka linjer!Och så va en skoldag åter förbi.


Prosit (gdjinka)! Hopppsan.


(För övrigt, hade jag modern dans. Och jag trodde jag skulle dö. För då va min kropp ganska konstigt. De va minsann läskigt!)

Vad?

Vad spelar det för roll om jag vet derivatan för sinus x?
Vad spelar det för roll om jag vet hur en cosinuskurva ser ut?
Vad spelar det för roll om jag vet hur 3 sinus 5x ser ut, gentemot 8 sinus 2x?
Vad spelar det för roll?

Ja!

Oj, vilken underbar dag!


Dansen..
Åh, jag och Hanna.
Baletten.
Åh, jag spricker av glädje!
Fy va skoj de ska bli.
Kunde inte bli bättre än med Hanna :P
 Wohoo!
Åååå, vad glad jag är :D
(Oj, det var osammanhängande)

Ljuuuuus


...eller stavar man det jus? :P


image40

Som när man vänder sej bort, och går bort mot ljuset. DÅ syns skuggan


Igår var jag iväg. Det var ganska så kuligt. :) Vi blev smått beroende av Akon, på grund av vår cd vi lyssnade på innan vi gick. Haha, men vad gör man inte för att få lyssna på bra musik?!Det är faktiskt bra konstigt. Det är alltid på väg hem från saker och ting när saker slår mej. Som idag, när ja gick hem från kantorn. Då givk jag där, i skogen. Önskade att jag hade med mej kameran. För livet fick en helt annan dimension i de ögonblicket. Okej, jag lägger ner.
Stjärnor i skyn.
Det är som om det hördes ett silverspel.
Man borde se på dom,
stjärnorna.
Man borde vara två
Oj. så många missförstånd har de inte blivit på länge, Johanna :P
Jaha, men det spelar väl ingen roll?
Eh, eller gör de?Dont worry, be happy!

Förstår du hur mycket vi är villiga att ge?
Jag tror inte de, men de är mer än du någonsin anar.
VILL du verkligen?
För du sänker oss!!!!