Rule the arbetsmarknad?

125621-223125621-222125621-221125621-219125621-217125621-216125621-215125621-218125621-220


Oooj, så här vackra var vi helt enkelt. Är det inte helt fantastiskt? Hum, jo, det tyckte vi. Att alla gick in för det så mycke som de gjorde var över förväntan! Det var det här med att lämna sin klass om mindre än ett år.. Buhuu! Men jag antar att det får gå...

Axel gick på plankan, och Rune pötte (puttade?) i honom, oj, att vi fick dom med på tråden.
Icke dåligt!

Nej, kul var det. Morgonen kom och vi fick se allas underbara kläder. Emilia kom med kista, och Frida med rep. Sedan var vi så gott som klara för vårt kort. Vi fick en hel del blickar på oss i skolan de kan ja meddela. Men, med tanke på att vi var trettio stycken som såg lika risiga ut gjorde det sant att säga inte så mycket. Vi kommer ju snart ändå vara borta där ifrån... :P
Okej, det är sorgligt...

Majskolvar och opera

image212


Ja, i somras. Det var härligt. Att palla majskolvar (vilket vi gör på bilden) hör till min, Sandras och Johannas specialiteer, ja, en höll utkik efter bilar, en tog kort och en plockade majs. Snacka om teamwork!

Jag kan även meddela att jag till slut har blivit ägare till en röd kappa. Der är ju fantastiskt. Efter ett par sömmar till passar den med till slut. Från storlek 40, förvandlades den helt plötsligt till en perfekt 36a! Kandet ens bli bättre, nope, jag tror inte de. Jag kommer synas, men det kanske är smällar man får ta?!Skolfotot idag med. Efter en påhälsning av två nyfriserade (?) klasskamrater i Skene igår kväll, blir nog allt bra. Ööö, men man kan allt undra om alla kommer gå in för vår lilla ide. Förhoppningsvis kommer vår allas Rune med full mundering. (heter de verkligen så?) Jaja, förhoppningsvis blir det bra till slut.


För övrigt har jag blivit totalt beroende av opera. Okej, jag vet, det låter så smått stört. Men jag säger bara:
 Paul Potts,
 inte illa.Nej, det är nog dgs att dra sej och borsta tänderna tror jag.
So long

Daniel och Emma, ett förmånligt inlägg utan interna skämt (!?)

image206


Ja, det var så här vi såg ut på vår senaste utekväll. Du måste erkänna att vi matchade bra?


Okej, eftersom Emma och Daniel tycker att min blogg enbart beståd av interna saker (okej, det är sant) kan jag ju nämna nåt om torpet, som fler än jag förstår.. :P

image207image209

image211

Mysigt var det, dock ganska kallt. Min förkylning blev inte dirket bättre av detta. Glad är jag iallafall att jag inte rodde ut till ön, då hade väl mina händer sett ut som Lovisas nu. Fy, vad ont. Nej, istället gick jag en liten promenix i min ensamhet, och satte mej lite grann på bryggan. Måste säga att de va ganska så härligt att sitta där med solstrålarna (!!!) i ansiktet. Den enda felet är väl att det var lite kallt och att man helst hade haft en eller två tröjor till på sej. Men annars så skulle man kunna tro att det var som vilken sommarkväll som helst. :)
Och under tidena jag (vi) satt på bryggan lagades tacosen till, och ett välbehövt mål mat hamnade i magen. Oj, det va gott kan jag meddela. Enda felet var att jag ville ha vatten till, och vattnet smakar enbart järn. Usch, inte alltför gott.

Och sista natten låg jag och Emma ensamma på vinden jämte mössen. Dom sprang i väggarna, medans vi sov på dubbla luftmadrasser, alltför att undiva att mössena skulle springa i ansiktet.. :P Riktigt så illa var det nog inte, men det var iallafall vad vi  trodde... Tss!

Jag måste bara nämna min seger , eller ska jag säga mina segrar, i skitgubbe mot Daniel! :D Dock leder han fortfarande monopolspelandet. Skit också...


Men, nu skall en dusch få värma mina frusna fötter, och sen blir de till att sova.. Om några timmar ialafall.
So long

Vive la Sue... hrm, France!

125621-204

125621-202125621-202

Jag kan meddela att jag idag har drabbats av akut ressugenhet. Ojojoj, det bara spritter i mej att få gå omborg på planet och åka iväg någonstans. Wuiiii. Vart som helst, bara iväg ett litet tag. Jag tror att det bara är jag som drabbas av sånna här akuta saker, och tur är väl det, för jag kan meddela att det är grymt jobbigt. Men förhoppningsvis blir det en resa, inte alltför lpngt fram i tiden. Men man vet ju aldrig, tiden ändras.

Men jag tänkte låtsas att jag ska flyga på fredag. För då ska jag iväg över helgen vilket innebär att man ska säga hejsvej till mamma och pappa för ett tag. Jag ska riktigt tänka att jag ska till landvetter....


Men innan dess ska här åkas till borås med sandra och johanna. (tro det eller ej) Handlas ska det göra.. Jag har ju en lista där jag efter denna choppingrunda hoppas kunna stryka lite saker.
Och sedan på torsdag är det åter igen dans på Grand, vilket innebär att jag missar nästan 4 timmar av träning här hemma. Icke bra, men jag får se det som att jag tjänar.
Och på fredag, som sagt. DÅ ska jag flyga!!
Gör så här:
Knäpp med fingrarna så att det bildar ett beat
Upprepa sedan i taktfast (evetuell) melodi

X + Y: ammoniak
X + Y: Cyanväte
X + Y: metan
X: Kol-
Y: -dioxid
X + Y: vattenånga
X + Y: och vät-
X + Y: -gas


NV3,

125621-201125621-199

125621-200

125621-198125621-195

Ja, hur ska man om mindre än ett år kunna skiljas från sin klass, en är ju ganska skoj efter allt. Och trions interna skämt har blivit kända, iallafall för Ulrika. Efter fredagarnas ledtrådar ska även hon känna till dom små.. (fyndigt va?) Vi har studerat allt från ramslök och kindernas celler. Är inte detta helt fantastiskt, vi kommer helt enkelt ha såååå mycket nytta av allt när vi börjar vårt liv sedan!

Jaja, ett år återstår, och jag antar att de kommer bli fler blommor, celler och inte minst av allt,
fler   hehehe:nFör alla oss med konstanta skoskav

image194


Här sitter jag nu, efter en dag, full med arbete... Massa folk som skulle handla, och jag har kramp i kinderna efter att ha lett hela dagen mot kunderna. Det är illa! Puh.
Jag tror faktiskt att det bästa sättet att få bort krampen är att käka lite choklad... Men, ontet i kinderna kan då förflytta sej ner till magen.. Jag vet inte jag.

Jag funderar seriöst på att åter klippa lugg. Men jag vet inte jag... Det är aldrig lätt att bestämma sej. Oj, så mycket lättare att vara kille. Då hade man inte behövt fundera på dom här frågorna.. Nej, för blev man inte  nöjd kan man ju raka bort allt hår. Öhhh, eller kanske inte.


Ovanligt nog ska jag träffa Snadra och Johanna imorgon. Fika ska vi. Handla lite med kanske. Men för sköven inget mer paketpapper.Och något fantasiskt har hänt, iallafall för alla oss med konstanta skoskav.. Sprayplåster! Jag har haft det innan och låt mej förklara det så här..
Efter att i fem timmar i sträck och 25gradig värme i Lyon gått och kollat alla sevärdigheter, och haft fötterna istoppade ett par ballerinaskor, är det inte konstigt att det gör ont.. Detta resluterade i att jag hade en blåsa, hör och häpna, enbart en blåsa på varje fot. Men det var ingen vanlig blåsa. Nej, blåsan sträckte sej runt hela foten, kant i kant med skon. Icke härligt.. Men då, fick jag hjälp från ovan. När man sprayar på plåstret blir det svinkallt och foten fryser bort, känns de nästan som. Sen blir de en ¨sån där härlig känsla, som om man inte hade haft nåt skoskav alls.
Jag kan helt enkelt varmt rekommendera plåstret..
Jag inhandlade mitt senast på ÖB (!!!) för 39 kr/styck

Dans på Grand Hotel

125621-191

Måndag
Spöregnt, och jag cyklade till skolan. Visst säger dej sej självt att jag skulle bli blöt. Men faktum är att det faktiskt inte regnade när jag cyklade hemifron, nej då sken minsann solen. Men aj, nån ville visst lura mej. Nedanför vår backe kom regnet. Regnjackan åkte på, men i den skuren hjälpte inte mycke. Det slutade med att jag väl framme i skolan sprang in på toaletten och tog flera liter toalettpapper (räknar man toapapper i liter?)  för att försöka torka byxorna. Men jag kan meddela att det inte gick så bra, vilket medför att jag gick i dyngsure byxor, hela första lektionen. Det kanske inte låter så mycke, men rövars vad kallt det var...

Nej, tacka vet jag sista helgen i varberg där vi iallafall hade uppehåll. Ja, så mycke att vi kunde dra på våra shorts och linnen och cykla in till stan. Det var härligt de. Falddrande spetsgardiner och morgontrötta ansikten, vilken helg det var...

image193


För övrigt är första uppträdandet på Grand Hotel nu över. Eller, det var det redan i torsdags. Riktigt kul  var det, meeeen, hur jag nu kyckades tappade jag kläderna. Nej, bara kjolen faktiskt. Efter att ha gjort en liten kick fastande jag med ena klacken på skon i kjolen. Där stod jag på dansgolvet i mina hotpants, med kjolan vid fotanklarna medans dom två andra dansaran fortsatte dansen. Snacka om att stå där som ett fån! Det var faktiskt ganska pinsamt, men jag fick skratta lite , dra upp kjolen och sen fortsätta. Jag bjöd iallafall publiken på ett gott skratt!
(hoppas de går bättre på torsdag)
Bilden talar för sig själv

125621-190


Därför tänker jag inte tillägga något ytterligare


Attraktiv i lack125621-188Efter enbart ett par timmars sömn inatt, sitter jag nu här, utsliten och sunkig. Emmas joggingbyxor sitter som gjutet på benen, och den röda myströjan han fått den där sunkiga mjukheten. Åh, så mysigt. Håret i en knut, och inget smink. Låter det inte underbart? Visst låter jag snygg? Gah, verkligen... Jag känner mej ungefär lika snygg som den gången jag hade på mej kläderna på bilden ovan.. (dessutom har jag ju samma färger som då på mej idag, dock inte i ett så attraktivt material  som lack (!!!)...)
(jag tänkte även bifoga nån bild från natten, meeen, johanna har alla kort)

Jag försöker justnu hålla ögonen uppe, samtigti som jag planerar lite dansklasser. Inte lätt... Det hade varit okej om jag visste att jag bara skulle ha en slags dans, men nu lär jag få hoppa in på både jazzdans, barndans och ballet, ochd et när som helst. Detta innebär att jag för tillfället inte har koll på mina anteckningar för fem öre.. Och musiken blandar jag ihop totalt..

Och på tal om den här musiken får jag sånna där .. åh, länga-tillbaka-till-man-var-liten-känslor... Alla små ballet klassiker, och hoppsasteg klassiker. Åhh!

Och härmed bifogar jag en bild på hur jag kommer se ut som danslärare.. Eller, nej, inte riktigt kanske...

125621-189