On s'attache är min favorit

Och här sitter jag och lyssnar på On s'attache med Christophe Mae och tittar på mitt 28a-gradiga Montpellier. Det närmar sig 6 veckor. 42 dagar. Hjälp. Jag har bara drygt 42 dagar att vakna i min egen säng.

Il est trop beauuuuu

Och om sju veckor

har jag precis avslutat min första skoldag I frankrike. men åh.


Och jag vill bara tillägga, att nu, klockan halv 6 är det 26 grader varm och en otroligt vacker kväll i stan. Snyft. Jag vill va där. Bientot.

mitt livs äventyr

Och detta eftersom jag ska åka till Frankrike och inte har råd att hålla kontakten med folk via sms. Ja, för om exakt sju veckor på sekunden, har jag landat i Montpellier och väntar antagligen just nu på mitt bagage. Om det känns skumt? ja, mer än skumt. Samtidigt helt underbart. Vet ibland inte om jag ska skkratta eller gråta, jaag tror mer på det första. Mitt livs äventyr ska börja, och mitt liv ska packas ner i 20 kilo. Varför får alla materiella saker så liten betydelse?

Och vad gör jag om exakt fyra månader idag? Skriker på mitt lilla studentrum av ensamhet, ligger nedbäddad efter gårdagens bravader eller sitter ja helt enkelt och pluggar? Tiden är mer än oviss.

men, jag längtar som få. till mitt livs äventyr.


Ensam hemma en veckaSidan har fått ligga nere ett tag. men under tiden har jag haft väldigt roligt...
kanske beror de på att ja varit ensam hemma?