Ursäkta min pissaktighet

Piss


Förlåt för mina aggressioner. Ännu en anledning till att bege sig bort. Piss.
Hej kära choklad, min trogne vän
Hej då kära choklad, min röda tegelmur

Trött vimmelkantig; människa

Men oj, vilken inbjudande säng

Inbjudande är det minsta man kan säga om den
Den är extremt snygg
Ja, sängen alltså
Inte på grund av sträckta lakan eller fluffigt täcke,
utan på grund av alla paket
1,2,3,4,5,6,7,8...
Och så en i kylskåpet

Men tyvärr är det inte min säng det handlar om
Tyvärr får inte jag paket bara sådär 5 veckor efter min födelsedag
Snyft
Det kommer en bättre dag!


Dagen har vandrat sin stilla gång. Fysiken gjord (det ja fatta vilket kanske bara va 10%), kakan är gjord, pakteten inslagna, Kinnabesöket avklarat, bralls inhandlade (tack och lov)... Fast jag måste ändå säga att jag fasar för fysiken. Det känns inte bra. Fast när sköven känns de bra med fysik?

För att det är just vi

Svenskan ska göras, projektet, fysiken.. åh, om det ändå bara hade varit läxor och inget mer!

Och så blir det dans igenom hela veckan. Käre Frans, vad jag bara älskar det. Med Hanna kan knappast något alls gå fel, ja, dom gångerna hon inte är skadad på någt sätt, och det är inte många det kan jag meddela. hehe. Och snart blir Hon 18 med. Ojoj, känns som om man vill hitta på åt fuffens. Tyvärr ligger de ganska många saker i vägen. Min triangel fattar.

Fredagen spenderades i Örby. Jösses, de va längesen. Men, ändå väldans trevligt att språka med alla kära. Dom är för goa, dock tycker jag att det bör ske en utökning med Skenebor, minsann. (ja, standarden sjunker annars :P)


Och jag kan meddela.
Linser är inte, som jag har förespråkat innan,
gråtvänliga.
DOm blir alldeles suddiga.
Icke bra.
Alls.
Det är bara för att det är just vi
Hade de vart några andra hade folk inte brytt sig

Som röv

Ja, så mycket saknar jag mitt älskade Frankrike; som röv. Maten, osten (!!), vinet, stämningen, det decimeterhöga gräset, de gamla fönsteluckorna, hörnbutikerna, chokolaterierna, utgångarna, bellebellebelle!
Jag ska tillbaka, och jag ska dra med Johanna. hehe, eller ja...
och jag saknar min Lille Raph... De ska dom veta!


Och efter att ha kollat klart Dirty Dancing blev jag igår akut ressugen. Bort från Sverige, ut i världen. Johopp. Här ska man inte stanna...

Man får se det så!

Mitt lov > ett år

Alla har vi haft någon som vi hållit av
Som varit en del av våra liv


Vilket lov, fler saker som hänt på en vecka än på vanligtvis ett helt år.

1 - 1 = >1000

125621-293

Ursäkta Johanna för detta kort.. Men de får mej komma ihåg en så massa. Ja, de brukar ju sluta så här när du och jag umgås, man lutar sej framåt för att inte kissa på sej av skratt... :P Och, då, mina vänner, kan ni kanske förstå vad som händer  när Sandra öven kommer in i bilden... :P

Ja, kortet, från ettan hemma hos Karin.
Till vänster om gungan
Nedanför studsmattan.

Och faktum är att ja kom att tänka på dessa dagar för att jag just nu lyssnar på Darin. Kalla mej nörd, eller nåt, men jag kan meddela att de ger minnen till tusen! Och på tal om saker till tusen... Jag återkallar ekvationen:

1 - 1 = >1000


tjo!

Pluggande, men lovet då?

125621-292

Ja, den här veckan gäller galet mycket pluggande. Samtidigt som balklänning ska kollas ut, projektet ska hinnas med, besök på diverse bibliotek, försöka ha något slags socialt liv.. samtidigt ska jag klämma in att ha lov någon stans med. Vart vet jag inte. Men de går.

Ja, pluggandet hänger med en över allt.
Till och med på torsdag, då dagen först spenderas i göteborg, för att sedan avslutas i borås. (ja, jobbet) Men de blir minsann kul. Äntligen kommer man i gång.

Johanna och Sandra spenderade för övrigt dagen här. Projektet hanns med till ganska så stor del, jippi! Dock är de massor kvar, och då menar ja massor. Meeen, de får gå. Ja, det mesta går här i livet, de kan ja meddela. (jag om någon är expert)

Ny livsåskådning

Okej,
med lite hjälp från Frida och Johanna i helgen har jag totalt (njae, bara en liten del kanske ) ändrat livsåskådning. Hehe, de kanske är att ta i. Ändrat syn på en viss sorts människor kanske man skulle kunna säga. Jupp, för nu är vi alla tre likadana, och de känns faktiskt ganska så bra. Vi kom på att vi för övrigt ska chocka folk lite smått i SAntorini, och de kanske vi kan lyckas med?! :D hehe, de e bara lite saker som måste inhandlas. :P

Man tackar Johanna, för att du delade denna upplevelse med mej
Man tackar frida, för att du stod så tryggt som en stor gran vid vår sida

(okej, upplevelsen va kanske ändå inte så revolterande, men ändå en icke-Johanna-och-Amanda-sak...)

Tillbaka till Då

125621-291
De va tider ja vill komma tillbaka till
Okej, jag lägger ner skolan, jobbet, nu!
Men de kan ja ju inte
Nej just de ja, projektet ska va klart, och samhällsbreven och franskan,
de kan ja ju inte då

Kära syster

Allt handlar om den förbenade musikalen. Eller förbenade, men jo. Det känns så B så det finns inte. Men nu slipper jag sjunga Orup-låten förstår du, har istället fått världen 90-tals låt. Åh, så kul. Och här snackar vi inte i klass med BSB (hehe) utan i klass med, ja, vad man verkligen tänker på när man hör 90-tal; urtvättade musse pigg tröjor och för korta jeans. Attan! (kul va... not) Nu vet du.


Okej, snart mot Karin och Kristallsalen. (oj, nästan en superb allitteration)
Blixt.
Ännu ett dåligt kort.