Tre val i mitt problem

Jag hade tre alternativ.
Alternativ ett var dåligt. Väldigt dåligt
Alternativ två var också dåligt. Väldigt dåligt.

Sedan hade jag alternativ tre.
Det var kanske sämre än de båda andra, och skulle dessutom tvinga mig att till slut välja alternativ ett eller två.Det är alltså ungefär som att duscha när man tränat.
Kallvatten fryser jag av.
Varmvatten blir för varmt

Sedan kan jag välja ljummet vatten,
Men det är bara tråkigt vanligt och ordinärt och är varken det ena eller andra, och det skulle till slut tvinga mig att välja något av de andra alternativen,

Miljöpolitik, tjo (tjo, låter ryskt!?)

Närsalter, eutrofiering, och syrebrist. Tungmetaller, olja och oljeprodukter.
Utsläppen som har direkt och indirekt verkan på miljön och havet, och därmed bör behandlas olika i det politiska systemet för framtida miljöproblem.


Ursäkta min nördighet,
men för en gång skull har jag hittat ett ämne som seriöst intresserar mej.
Dock är jag förbenat trött på fotnötter, som enbart krånglar till allt för mej på word 2007, och som inte vill detsamma på word 2003. Attans bananer!

Äldre män ska man ej förakta...

Helgen var misslyckad i det syftet att vi var hemma närmare ett. Det säger det mesta. 40+are och så vi.. Men som man (vi)  säger; äldre män ska man ej förakta!

(hallå, frida.. det va längesen du var med oss nu)


En kväll på tu man hand med Johanna

Så slutade det efter två avhopp från vår fina utekvartett. Men, man får hålla modet upp och hoppas de blir lika bra ändå. Uppladdning med vatten, vindruvor och melodifestival, och sen bar det av till det finfina Kinna. Allt är ju relativt. Äntligen, jag säger äntligen fick vi ut och skaka rumpa som de så fint uttrycks, och dessutom ta några nypor frisk luft på balkongen med allt som det innebär. Mycket trevligt, dock blir projektet lidande idag. För tröttheten kommer slå oss som ett fallande träd. Men vad gör de om hundra år?

Nu ska jag ut med brumbrumen till Johanna
(och varför sköven har vi slutat ta kort?)

Vem är ärthjärnan?

Jag efterlyser ärthjärnan som sa att man får snygg kropp av att träna. Det enda man får är blåmäken, svullnader och nackspärr.

Underbara helg

Men oj vad livet är härligt. Verkligen... hmpf.

Mot jobbet. Fredag lördag söndag. I torsdags/igår. Plugga, tänka bland hyllorna, träna och träna. Jobba. Springa, träna. Äta. Dricka. Åh, vilket underbar helg.

På startbanan mot en ny vy av världen

image295


Är det en dag fin som den här blir man väl ändå sugen på att sätta sig i en flygstol och rulla iväg mot startbanan mot en ny vy av världen.
(och när min ekonomi hindrar mej vandrar jag tillbaka i åren. I året kanske. Därför fick jag ett ryck att skriva brev. Det händer inte så ofta. brevet åker flyg åt mej. tack du)

Romain krävde den gången att jag skulle spela When a Man Loves a Woman för honom. Men ack, så ståndaktig som jag är vägrade jag. (om det är något jag är bra på är det att vägra) Ett år senare mötte jag honom igen på hemmaplan. Käre Frans. Nu har, två år senare, ett mail droppat in. Skumt.


Vad jag är trött på den där betygshysterin...

Käre Raffe

Ännu ett kärt avsnitt av Top Model har avnjutits efter skolan. Ack så onödigt, men ack så härligt. Chokladkaninen ligger i magen, och vindruvorna likaså. men vad gör man inte för att få ut så mycket som möjligt av den fria härliga timmen efter skolan. det är väl bara en sak som inte riktigt går ihop, Top Model och choklad...

Utgång har inte inträffat på evigheter, och detta måste göras något åt. Dock kommer jag förstöra min kära väns fina tal, ja, helt på allvar. Jag kommer krossa hennes fiina argument. Nej, inte för att dom är dumma, men för att jag (vi?) gått emot dem.

Åter ett Inte-stanna-i-skene syndrom har drabbat mej. Trött som få är jag på att stanna här. Min käre Raffe, får jag bo hos dej i sommar?