7/3 -09: Hemma från boulangeriet



Sprang som sagt till PAUL och köpte en godsak. För att faktiskt prova lite olika saker när jag är här, köpte jag en slags bulle innehållande aprikoser, riktigt gott, men skumt. Den är i vilket fall som helst full med marsankräm innuti, vilken bomb!

Dock är jag lite konfunderad då hon som stod i kassan frågade mig något och jag har verkligen ingen aning om vad. Jag förstod nämligen inte ett enda ord! Hum, var det ens franska...?

Kommentarer
Postat av: Syrran o mamma

Låter gott. Fast bulle med aprikoser skulle du väl aldrig ätit hemma...??? Vi har varit o klippt oss iaf, kort blev det:) Ikväll ska vi se på schlager hos Jenny. Hade varit kul om du hade varit med!! Puss o kram

2009-03-07 @ 16:44:13
Postat av: Amanda

Nej, jag skulle nog inte de... Men de va ganska så gott faktiskt (fats chokladbolalrna jag gjort till kvällens melodifestival är godare). Japp, ni hörde därt, jag ska vara hemma ikväll. Blev ändrade planer då jag inte känner mig riktigt frisk. :( Ja, åh, det hade varit mysigt att vara hos er. Men vi ses ju alldeles snart :) Tänk, om 5 veckor är jag ju hemma nu.

2009-03-07 @ 19:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback