Black Jack och Roulette

Igar kvall skulle jag ha en myskvall. Det blev inte sa. Jag begav mig till ett fodelsedagskalas - tema kasino. Svart cocktailklanning pa och sa klackarna. Liten vaska och roda lappar. Jag smalte in bra bland ala fransyskor, och det kanes som en film med alla herrar i kostym, vita skjortor och svarta flugor. Levande jazzmusik; alldeles for fina snittar, patanegro och bubbel.

Sa fick vi en biljett med 1000€ som vi skulle satta spratt pa. Roulette och black jack var uppstallt och sa borjade spelandet. Folk gick in for det som om det vore pa riktigt och spelvardarna var utomordentliga. Jag fick minsann ihop en ordentlig summa och med flera 5000markorer var det dags att byta ut dessa mot checkar, vilka sedan skulle anvandas till att kopa kuvert med olika priser i. Jag bjod 70 000 pa ett kuvert dar korkort kravdes och mitt finfina pris blev en leksaksbil, ironiskt nog fran VOLVO.

Jag hade en fantastiskt rolig kvall och tankte att sa har vill jag leva nar jag blir stor. Men okej, en LasVegas helg kanske racker trots allt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback